تکریم و معارفه ریاست بیمارستان شهید رجایی داران

صبح پنجشنبه مورخه ۹۶/۸/۲۵ مراسم تکریم و معارفه ریاست بیمارستان شهید رجایی داران با حضور دکتر ترکی نماینده محترم شهرستان در مجلس و معاون محترم درمان دکتر کلیدری و دکتر شیرانی ، دکتر محمدرضا شیخی مدیر محترم شبکه بهداشت و درمان شهرستان ، همچنین امام جمعه محترم شهرستان و سایر مسئولین ادارات در سالن ۱۷ شهریور برگزار گردید.

طی این مراسم از خدمات دکتر امیر صادقی در دوران تصدی تقدیر و دکتر مهدی صادقی بعنوان رئیس بیمارستان معرفی گردیدند.

دیدار فرمانده محترم سپاه با دکتر صادقی

سرهنگ سروش فرمانده محترم ناحیه مقاومت بسیج شهرستان فریدن به همراه مدیر کانون بسیج جامعه پزشکی فریدن با دکتر صادقی ریاست محترم بیمارستان شهید رجایی داران دیدار و گفتگو کردند. این نشست صمیمانه که ظهر یکشنبه ۹۶/۸/۲۱ صورت گرفت ، مدیر محترم کانون جامعه پزشکی فریدن از روند کار این کانون اطلاعاتی را ارائه نمودند.

دیدار دکتر صادقی رئیس بیمارستان شهید رجایی داران با مدیریت محترم شبکه بهداشت و درمان فریدن

این دیدارصبح یکشنبه ۲۱/۸/۹۶ در دفتر مدیریت شبکه بهداشت فریدن و با هدف آشنایی ریاست محترم بیمارستان با سیستم بهداشتی و شناخت مختصر ایشان با شهرستان صورت گرفت. دکتر شیخی با ابراز خرسندی از پیوستن ایشان به جامعه بهداشت و درمان شهرستان فریدن ، آمادگی خود را در جهت پیشبرد اهداف نظام سلامت با تمام توان اعلام نموده و خواستار تعامل بیشتر درراستای خدمت رسانی و دستیابی به اهداف عالیه سلامت شهرستان شدند .

بازرسی انتقال خون استان از آزمایشگاه بیمارستان

بازرسان انتقال خون استان و اداره امور آزمایشگاههای معاونت درمان  چهارشنبه ۹۶/۸/۱۷ از ICU   و آزمایشگاه بیمارستان شهید رجایی داران با هدف بررسی بانک خون جهت گرفتن گواهینامه هموویژیلانس بازدید بعمل آوردند.

مراسم عزا داری ویژه اربعین

صبح چهارشنبه ۱۷/۸/۹۶ و در آستانه اربعین حسینی مراسم سوگواری و برنامه زیارت عاشورا با مداحی مداح اهلبیت در نمازخانه بیمارستان برگزار گردید.

نظارت بر قرارداد آشپزخانه بیمارستان

نظارت بر نحوه اجرای قرارداد طبخ و توزیع غذای آشپزخانه بیمارستان شهید رجایی داران و تصمیم گیری در خصوص نوسازی آن با حضور کارشناس معاونت درمان استان اصفان سرکارخانم رجائیه و کارشناس ناظر قراردادهای معاونت پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی و معاونت بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت شهرستان فریدن و مهندس نظری و کارشناسان بهداشت محیط و تغذیه همچنین مسئول قراردادهای بیمارستان چهارشنبه ۹۶/۸/۱۷ با بازدید از آشپزخانه و سردخانه آشپزخانه بیمارستان برگزار گردید.

تجلیل از پرسنل محترم رادیولوژی بیمارستان شهید رجایی داران

با هماهنگی های بعمل آمده توسط روابط عمومی و خانم دکتر شریف زاده مسئول محترم رادیولوژی بیمارستان شهید رجایی داران ، در آستانه هفدهم آبان و روز جهانی رادیولوژی ، برنامه تجلیل از پرسنل خدوم رادیولوژیست این بیمارستان با حضور ریاست جدید آقای دکتر مهدی صادقی و تعدادی از پرسنل و مسئولین  در سالن انتظار رادیولوژی با اهداء هدایایی از سوی خانم دکتر شریف زاده و پذیرایی از مدعوین محترم برگزار گردید.

آغاز بکار ریاست جدید بیمارستان

شروع اولین روز کاری دکتر مهدی صادقی ریاست جدید بیمارستان شهید رجایی داران سه شنبه ۹۶/۸/۱۶با آشنایی مختصراز واحدهای اداری و درمانی بیمارستان

کمیته های حفاظت فنی و بهداشت کار ، بحران و تریاژ

کمیته های حفاظت فنی و بهداشت کار ، بحران و تریاژ بیمارستان با پیگیری مصوبات : برگزاری مانور آموزشی جهت پرسنل تریاژ در شرایط بحرانی ، پیگیری مجدد شارژ کپسول های آتشنشانی و آموزش نحوه استفاده از آن ویژه پرسنل ، ذکر موارد بحرانی توسط مسئولین مربوطه و آموزش های لازم در بازدیدهای مدیریتی و ایمنی در این خصوص

بازدید مدیریتی و مدیریتی ایمنی از اتاق عمل

بازدید مدیریتی و مدیریتی ایمنی از اتاق عمل بیمارستان شهید رجایی داران سه شنبه ۱۶/۸/۹۶ با بررسی مشکلات ساختمانی این واحد درمانی برگزار گردید.

صفحه‌ها

اشتراک در بیمارستان شهید رجایی داران RSS