به مناسبت هفته دفاع مقدس و محرم

حضورمسئولین شبکه بهداشت و بیمارستان شهیدرجایی داران  در اولین جمعه از ماه محرم و گرامیداشت هفته دفاع مقدس و امربه معروف و نهی از منکردر نمازجمعه شهر داران.

ویزیت شیرخوارگان حضرت علی اصغر (ع)

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید رجایی داران ، جمعه ۹۶/۶/۳۱ مصادف با اولین روز از ماه محرم و برگزاری همایش جهانی شیرخوارگان حضرت علی اصغر (ع) (طفل شش ماهه سرو و سالار شهیدان امام حسین (ع) ، تیم سلامت کانون بسیج جامعه پزشکی فریدن به مدیریت آقای محمدعلی خلجی ، دکتر شیخی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان فریدن ، مهندس رئیسی وند معاون محترم بهداشتی و آقای حسینی مسئول محترم حراست شبکه بهداشت و بیمارستان شهید رجایی داران ، اقدام به برپایی کمپین ارتقاء سلامت در سه مسجد بزرگ شهر داران ( ابوالفضل،امام حسین،صاحب الزمان) نمودند.

افتتاح مهدکودک بیمارستان

مرکز پیش دبستانی و مهد کودک نیکان تحت نظارت بهزیستی شهرستان توسط خانم احمدی کارشناس ارشد روانشناسی افتتاح و آماده پذیرش فرزندان دلبند پرسنل محترم می باشد.

به مناسبت هفته دفاع مقدس

فضاسازی بیمارستان شهید رجایی داران متناسب با محرم و هفته دفاع مقدس به همت روابط عمومی ، تاسیسات و تدارکات بیمارستان ( تصاویر در ادامه مطلب)

میثاق با شهدا

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید رجایی داران ، صبحگاه پنجشنبه مورخه ۹۶/۶/۳۰ در آستانه گرامیداشت هفته دفاع مقدس و دهه اول محرم ، کارکنان شبکه بهداشت و بیمارستان شهید رجایی داران به همراه حجت الاسلام سیاوشی امام جمعه محترم شهر داران و دکتر شیخی مدیر محترم شبکه بهداشت با حضور در گلزار شهدای گمنام شهرستان فریدن ، ضمن قرائت دعای پر فیض زیارت عاشورای حسینی ، به مقام والای شهیدان گمنام و شهدای هشت سال دفاع مقدس ادای احترام نمودند.

کمیته دارو درمان و تجهیزات پزشکی

کمیته دارو درمان و تجهیزات پزشکی سه شنبه مورخ ۲۸/۶/۹۶ با حضور اعضاء در دفتر ریاست با قرائت مصوبات پیشین توسط خانم شریفی مسئول کمیته های بیمارستانی و بررسی مصوبات در دست اقدام در دفتر ریاست بیمارستان برگزار گردید.

در این جلسه در خصوص برچسب گذاری صحیح داروهای پرخطر فقط لیست (۱۲ گانه دارویی ) و داروهای مشابه ، دقت در ثبت مقدار مصرف داروهای مخدر و سایر داروها در سیستم HIS  ، امکان دار نمودن تشخیص اولیه بیماری در سیستم HIS  ، خریداری پیس میکر جهت بخش CCU  و تامین به موقع داروهای مصرفی بیمارستان بحث و تبادل نظر گردید.

بازدید دکتر چنگیز سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و دکتر کلیدری معاون محترم درمان از بیمارستان شهید رجایی داران

دوشنبه مورخه ۹۶/۶/۲۷ دکتر چنگیز ریاست محترم دانشگاه به همراه دکتر کلیدری معاون درمان از بیمارستان شهید رجایی داران بازدید نمودند . در این بازدید که با حضور دکتر ترکی نماینده محترم مجلس انجام گردید ، در خصوص مشکلات خرد و کلان بیمارستان که اهم آن مشکلات عمرانی و نیروی انسانی بود بحث و تبادل نظر گردید. دکتر کلیدر اظهار داشتند :در ادامه مطلب دنبال نمایید...

به مناسبت روز اورژانس ۱۱۵

به مناسبت ۲۶ شهریور سالروز چهل و دومین سال تاسیس اورژانس ۱۱۵  دکتر محمد رضا شیخی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان فریدن به همراه مهندس شاهین رئیسی وند معاونت بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت شهرستان ، روابط عمومی های بیمارستان و شبکه بهداشت و مدیر محترم پرستاری بیمارستان شهید رجایی داران با حضور در پایگاه اورژانس ۱۱۵ داران با اهداء شاخه گل از زحمات آنان تقدیر نمودند.

جلسه سرگروه های حلقه های تربیتی کانون بسیج جامعه پزشکی فریدن

یکشنبه مورخه ۹۶/۶/۲۶ جلسه سرگروه های حلقه های تربیتی کانون بسیج جامعه پزشکی فریدن با حضور مدیر محترم کانون ، مسئول تربیت آموزش و حضور حداکثری سرگروه ها ی کانون جامعه پزشکی فریدن و شهرستان بوئین و میاندشت در فضای زیبای بیمارستان شهید رجایی داران برگزار گردید. در ادامه مطلب دنبال نمایید..

پیگیری برنامه های بیماری های واگیر شهرستان فریدن توسط کارشناسان معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت استان

یکشنبه مورخه ۹۶/۶/۲۶ خانم دکتر مشکاتی مسئول بیماریهای ایدز ، مسئول بیماری های منتقله از آب و غذا و مهندس رمضان پور مسئول بیماری های مشترک انسان و دام مرکز بهداشت استان از بیمارستان شهید رجایی داران بازدید و با گفتگو با آقای ابراهیم صادقی مدیر پرستاری بیمارستان در خصوص بیماری های واگیر گفتگو نمودند .

در این جلسه بر آموزش بیماری های واگیر جهت پرسنل درمانی با توجه به تغیر فصل تاکید گردید.

صفحه‌ها

اشتراک در بیمارستان شهید رجایی داران RSS